Tekijät

Heikki Kujanpää, Ohjaaja

Elokuvan ohjaaja, Heikki Kujanpää, on ohjaamisen moniottelija, joka on ennen Putoavia Enkeleitä -elokuvaa ohjannut teatteria, kuunnelmaa, tv-sarjan ja oopperan, sekä kirjoittanut näytelmiä ja elokuvakäsikirjoituksia. Kujanpää on aiemmin toiminut muun muassa Kuopion Kaupunginteatterin johtajana ja on yksi Q-Teatterin perustajista.

Sami Parkkinen, Käsikirjoittaja

Kirjailija Sami Parkkinen on syntynyt Helsingissä vuonna1962. Hän on julkaissut yhdeksän proosateosta. Lisäksi hän on kirjoittanut mm. näytelmiä, näytelmäsovituksia ja elokuvakäsikirjoituksia sekä kääntänyt n. 40 näytelmää, joita on esitetty lähes kaikissa tärkeimmissä teattereissamme. Palkintoihin ja ehdokkuuksiin lukeutuvat mm. Nuoren Voiman Liiton sekä Gummeruksen palkinnot, Finlandia-ehdokkuus ja Valtion 5-vuotinen Taiteilija-apuraha.

Heikki Huttu-Hiltunen, Käsikirjoittaja

Heikki Huttu-Hiltunen (1960 ) on helsinkiläinen elokuvaohjaaja. Hän on myös tehnyt lukuisia tv-töitä sekä kirjoittanut käsikirjoituksia, näytelmiä ja kuunnelmia. Huttu-Hiltusen elokuvia on esitetty ja palkittu kansainvälisillä festivaaleilla.

Harri Räty, Kuvaaja

Harri Räty on Jussi voittaja elokuvan Sairaan Kaunis Maailma kuvauksesta vuonna 1998, jonka lisäksi hän on ollut kuvaus-Jussi ehdokkaana elokuvista Musta Jää (2008) ja Eila (2004). Putoavia enkeleitä on Rädyn 12. pitkä elokuvatuotanto kuvaajana ja neljä hänen aiemmin kuvaamistaan elokuvista on valittu vuoden parhaaksi elokuvaksi (Sairaan kaunis maailma, Joutilaat, Joki ja Musta jää), jonka lisäksi Musta jää oli myös mukana Berliinin Filmifestivaalien kilpasarjassa. Kaikenkaikkiaan Rädyn kuvaamat elokuvat ovat kahmineet yhteensä 18 Jussi palkintoa.

Timo Hietala, Säveltäjä

Timo Hietala on säveltäjä, sovittaja, muusikko ja musiikkipedagogi. Hän on opiskellut Sibelius-Akatemiassa ja yksityisesti sekä työskennellyt lähes kaikissa musiikkigenreissä ja -medioissa: konsertit, musiikkiteatteri, levytykset, nauhoitukset, radio, televisio ja elokuva.

Pietari Koskinen, Äänisuunnittelija

Pietari Koskinen on palkittu Suomi-palkinnolla äänisuunnittelusta 1995 (Suolaista ja makeaa) ja hän on voittanut kahdesti äänisuunnittelun Jussi-palkinnon (Unna ja Nuuk, 2007 ja Suolaista ja makeaa, 1996). Lisäksi hän on ollut kahdesti Jussi-ehdokkaana samassa kategoriassa (Menolippu Mombasaan, 2003 ja Säädyllinen murhenäytelmä, 1999).

Riitta Röpelinen, Pukusuunnittelija

Toiminut freelancer puvustajana vuodesta 1989 alkaen muun muassa elokuva-, teatteri-, tanssi- sekä oopperaproduktioissa. Saanut yksivuotisen Valtion taiteilija-apurahan vuonna 2002. Röpelinen puvusti Putoavia enkeleitä teatteriproduktion vuonna 2005 sekä on ollut mukana muissakin Q-Teatterin produktioissa muun muassa Skavabölen pojat ja Huokaustenlaakso.

Tarja Väätänen, Lavastus

Tarja Väätänen on freelancer lavastaja, joka on työskennellyt vuodesta 1987 alkaen monipuolisesti niin teattereissa, elokuvissa, tv-sarjoissa, oopperassa, erilaisissa näyttelyissä kuin animaatioissakin. Osittain saman taiteellisen työryhmän kanssa hän on ennen Putoavia enkeleitä lavastanut mm. lastenelokuvan Valo sekä tv-elokuvan Pieni pyhiinvaellus. Heikki Kujanpään ja Riitta Röpelisen kanssa pitkään kestänyt yhteistyö on alkanut jo vuonna 1994 Q-teatterissa Huokausten laaksoa tehdessä..

Tero Kaukomaa, Tuottaja

Tero Kaukomaa on valmistunut Helsingin Kauppakorkeakoulusta vuonna 1987. Vuosien 1989-1991 aikana hän tuotti useita satoja mainoksia, sekä muutamia musiikkivideoita Elohopea Filmissä, siirtyen sujuvasti lyhyt- ja elokuvateatteri-elokuvien tuotannon pariin. Syyskuussa 1997 Kaukomaa perusti Blind Spot Pictures elokuvatuotantoyhtiön. Hän on osallistunut useisiin kansainvälisiin tuottaja-koulutuksiin muun muassa ACE (Atelier du Cinema European) Pariisissa (ACE 5, 95-96) ja AD Astra Helsingissä (95-96).

Petri Jokiranta, Tuottaja

Petri Jokiranta on valmistunut Taideteollisen korkeakoulun elokuvataiteen laitoksen tuotannon linjalta taiteen maisteriksi 1996. Jokiranta on myös opiskellut teatteri-tiedettä Helsingin yliopistossa ja suorittanut AV-tuottajan PD-diplomin Ad Astra koulutusohjelmassa.